baslik <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12937019\x26blogName\x3dtezgah\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://tezgah.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://tezgah.blogspot.com/\x26vt\x3d-6228101587026370968', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <!-- --><div id="b-navbar"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-logo" title="Go to Blogger.com"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/logobar.gif" alt="Blogger" width="80" height="24" /></a><form id="b-search" action="http://www.google.com/search"> <div id="b-more"><a href="http://www.blogger.com/" id="b-getorpost"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_getblog.gif" alt="Get your own blog" width="112" height="15" /> </a><a href="http://www.blogger.com/redirect/next_blog.pyra?navBar=true" id="b-next"> <img src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_nextblog.gif" alt="Next blog" width="72" height="15" /> </a></div><div id="b-this"><input type="text" id="b-query" name="q" /><input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" /> <input type="hidden" name="sitesearch" value="bewitchedjustbeyond.blogspot.com/" /> <input type="image" src="http://www.blogger.com/img/navbar/3/btn_search.gif" alt="Search" value="Search" id="b-searchbtn" title="Search this blog with Google" /> <a href="_javascript:BlogThis();" id="b-blogthis">BlogThis!</a></div></form></div> function BlogThis() {Q='';x=document;y=window;if(x.selection) {Q=x.selection.createRange().text;} else if (y.getSelection) { Q=y.getSelection();} else if (x.getSelection) { Q=x.getSelection();}popw = y.open('http://www.blogger.com/blog_this.pyra?t=' + escape(Q) + '&u=' + escape(location.href) + '&n=' + e scape(document.title),'bloggerForm','scrollbars=no,width=475,height=300,top=175,left=75,status=yes,resizable=yes');void(0);} --></script><div id="space-for-ie"> </div>

15 Aralık 2005

tek tezgah-tar zavalli simiole

Boslayin hanimlar, boslayin bravo. Ben yine de tezgah geleneginimizi surdurmekte kararliyim. Bu nedenle Pazarci Abdullah'in son marifetlerini yaziyorum.
Beyefendi kanser ve butun bir ilk donem olmamasina ragmen uzaktan milleti sayip sovmeye basladi. "Ben burda yokum ama bu sizin bana calismalariniz hakkinda hicbir bilgi vermemenizi gerektirmiyor, zaten ikinci donem geri donuyorum. Hepinize tez evolusyonu icin eksi notlar verecegim, eger 20 ocaga kadar toulouse'daki evime 15 sayfalik rapor gondermezseniz". Oldu gozlerim doldu Abdullah, sen daha benim mailime cevap vermedin, kurdugum problematige rapordan sonra olmamis dersen ben ne yapacagim? Ruh hastasi bu adam ya. Seytan diyor kargoyla evine dinamit gonder, kalan zamani iyice kisalsin, tovbe tovbe...
Bu arada benim acilan is dunyasina gecis yapmam gerekiyor. Oyle theodor falan degil, basbayagi biometri sirketi. Hadi uzaktan cv gonderdik falan diyelim, gorusmeye de cagirdilar, nasil inanacak bu adamlar bacak kadar seyin biometri uzmani olduguna? Buyuk maceralar bekliyor beni, saclarimi da boyatamiyorum bari kizil peruk aliyim da yaninda golgeli bir makyajla biraz daha buyuk gosteririm belki.

5 Comments:

Blogger fiondra said...

bence küçük gösterme konusunu kafana takma simiole, şöyle de düşünülebilir: "bu şimdi böyle akıllıysa ilerde kimbilir bize nasıl faydası dokunur?" biliyorum, bana öyle oldu en azından.. kolay gelsin :)

6:42 ÖÖ  
Blogger simiole paris carnet said...

umarim dedigin gibi olur lw, cok tesekkur ederim.

2:14 ÖS  
Blogger ycurl said...

simicim,
hemen sana destek olayim tezin son asamasinda sanci cekmekte olan birisi olarak. Ne de olsa digerleri olayi bitirdiler ya rahattirlar simdi.
Hocalara gelince benim bir tezim var doktora aldiktan sonra "senden baska kimse bilemez hicbir seyi" ama sacma olan senin yaptigin herseyi de kendilerinin mali olarak sunusa sunurlar. Ne demisler ayi-dayi olayi.
Is konusunda bana da birkac kisi 'aaa sen doktorayi bitirecek kadar yasli gorunmuyorsun' gibilerinden laf etti. Hatta en son konferansta hocamin bir arkadasi benim bitirmekte olan doktora ogrencisi oldugumu ogrenince 'hmmm ama ben seni daha genc sandim' yorumuna hocam 'evet kucuk gosteriyor o ama bitirmek uzere" yorumu getirdi. Bir de kelli felli muhendislerin arasina gidip bana is diye konusmaya baslayinca adamlar 'soyle bir bakiyorlar uzaydan gelmiscesine'
Ben yine akademiye devam etsem mi diye ciddi dusunmeye basladim ama hic icimden gelmiyor su anda :)

10:47 ÖÖ  
Blogger simiole paris carnet said...

ycurl,
tamamen ayni dertten muzdaripmisiz :) ben de akademi yapsam mi yapmasam mi diye dusunmekten hicbirsey yapamaz hale geldim. Is gorusmeleri ise cok yakinda basliyor, o uzaylisin bakislarini simdiden uzerimde hissedebiliyorum :))

5:35 ÖS  
Blogger Shaman said...

Simicim, simiole.blogspottaki son postunla ilgili hislerimi paylaşabilmek için buraya bağlandım kusura bakma (mail adresin de yoktu, orada da commenti kapatmışsın) ama O.na yaptığın süprisi okuyunca dayanamadım, bunu söylemem gerekiyodu: Bence bir insanın hayatına girebilecek en güzel insanlardan birisin, okurken çok duygulandım, güzelliklerini bizimle paylaştığın için de teşekkürler ve tabi O.na da teşekkürler senin güzel kalbini hakettiği için. İyi ki varsınız, hep mutlu olmanız dileğiyle...

12:40 ÖS  

Yorum Gönder

<< Home